Om produktet
Alle druer passerer over et sorteringsbord og knuses og afstammes, inden de lagres i rustfri stålbeholdere. Derefter kold præfermentering maceration i 3 dage. Alkoholisk gæring i 12 dage med 2 pump-overs og 2 punching downs om dagen. Derefter modnes vinen i 10-12 måneder.
Farve: Klar og lys kirsebærrød.
Næse: En dominerende frugtighed (solbær, kirsebær), sorte bær med en lille krydret note, der derefter udvikler sig til kogt svesker, pebrede noter og dyre-, underbørste-, mos- og champignonnoter.
Gane: Smidig og rund på ganen med smeltede tanniner. En smuk længde med meget finesse.
Serveres ved 12 til 14 ° C for unge vine, 14 til 16 ° C for ældre vine.
Denne vin vil være perfekt med rødt kød, grillet eller ristet, et fad af pålæg, grøntsagssalater, kød- eller fjerkrætærter eller kogt oksekød og grøntsager (pot-au-feu). Dens naturlige elegance gør den også perfekt til kalvekød, kold tabbouleh eller hårde oste som Gouda.