Domaine Gauffroy Marc & Fils, Bourgogne Rouge 2021

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Bourgogne Rouge 2021

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Bourgogne Rouge 2021

Vores vurdering

Vinene fra denne appellation kan komme fra forskellige Bourgogne-landsbyer, og disse kan have forskellig smag. Men de deler alle visse fælles Bourgogne-karakteristika.

For øjet en rig farve, først lilla, der får en dybere rubinfarve med alderen. Buketten afslører et aromasortiment af små bærfrugter, både røde og sorte, jordbær, kirsebær, solbær, blåbær, der udvikler sig mod kogte svesker, med nuancer af sort peber og underskov og svampe.

Livlig og velstruktureret smag med en rund og smidig krop. Der er en fin balance mellem frugten og tanninerne med en behagelig følelse af sekundære aromaer.

Med en kødfuld struktur har denne Bourgogne en god vinøsitet. Kan serveres med fjerkræ, 'pot au feu' eller endda fisk.

Om produktet

Vinene fra denne appellation kan komme fra forskellige Bourgogne-landsbyer, og disse kan have forskellig smag. Men de deler alle visse fælles Bourgogne-karakteristika.

For øjet en rig farve, først lilla, der får en dybere rubinfarve med alderen. Buketten afslører et aromasortiment af små bærfrugter, både røde og sorte, jordbær, kirsebær, solbær, blåbær, der udvikler sig mod kogte svesker, med nuancer af sort peber og underskov og svampe.

Livlig og velstruktureret smag med en rund og smidig krop. Der er en fin balance mellem frugten og tanninerne med en behagelig følelse af sekundære aromaer.

Med en kødfuld struktur har denne Bourgogne en god vinøsitet. Kan serveres med fjerkræ, 'pot au feu' eller endda fisk.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fjerkræ på grillen
Lyst kød

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.