Om produktet
100% økologisk dyrket Cabernet Franc fra vest-vendte skråninger på Clos Mazurique-marken i Saumur, Loire. Meningen fra Arnaud Lamberts side har været at lave en vin med renhed, hvor det er essensen af druerne og ikke lagringen, der får lov at stråle. Derfor er mosten gæret på det naturlige gær i cementtake med 5 måneders lagring før aftapning og frigivelse.
Aromatisk kommer missionen til udtryk i vilde skovbær svøbt i grønne urter, blomstermark, peber og skovbund som kun Cabernet Franc kan levere det. Smagen er luftig, blød og frisk med en helt fantastisk balance mellem tannin, syre og igen de helt rene og frugtdrevne elementer, som om druerne er presset direkte fra hånden ned i glasset.
En flot og seriøs vin fra Arnaud Lambert, der med sit friske og dog intense udtryk er et fremragende bud på såvel en køligt glas rødvin på terrassen som en ledsager til fjerkræ, ovnstegt svinekam eller kalveculotte med pebersauce og ratatouille på siden.
Vi anbefaler servering ved 13-15 grader og at nyde vinen inden for de næste 3-4 år.