Om produktet
Klassisk, elegant og frugtdrevet hvid bourgogne. Forførende bouquet med noter af moden pære, citronskal, hvide blomster og honning. Silkeblød i munden, med et virvar af modne citrusfrugter, fersken, grape, våde sten og friskkværnet smør. Diskrete noter af toast, vanilje og søde krydderier fra fadlagringen. En vin der med sin saftige frugt og forfriskende syre, er en oplagt ledsager til elegante retter med hvid fisk. Perfekt sammen med dampet torsk eller andre magre fisketyper, gerne ledsaget af en cremet hvidvinssauce og spæde sommergrøntsager.
Druematerialet til Guyon’s Bourgogne Chardonnay, kommer fra sydvendte skråninger og plukkes udelukkende ved håndhøst. Efter ankomst til vineriet sorteres druerne nænsomt. Alt dette sikrer perfekte og modne druer. Mosten gærer på egetræsfade ved 17-20 grader. Efter afsluttet gæring, lagrer vinen i 12 mdr. på de samme fade, hvor der en gang om ugen udføres battonage (omrøring af bundfaldet/de døde gærceller). Dette giver vinen en cremet mundfølelse og bidrager med yderligere kompleksitet.