Om produktet
Vincents bud på en seriøs klassisk Meursault fra forskellige Lieu-dits beliggende især i det nordlige Meursault på grænsen mod Volnay.
Mosten er naturgæret uden tilsætning af industrigær, og vinen har efterfølgende lagret 12 måneder i franske egetræsfade, heraf ca. 15-30 % nye afhængigt af årgangen. Vinen filtreres ikke ved aftapning.
Smuk klassisk Mersault-aroma med nuancer af smør, ristede nødder, tropisk frugt og limeskal. Smagen har områdets karakteristiske fedme bakket op af en frugtsyre, der gør vinen saftig, ren og mineralsk.
Dette er et fantastisk visitkort fra Vincent Bouzereau, der på flotteste vis introducerer Meursault. Vi anbefaler at ilte vinen 1-2 timer før servering ved 11-13 grader, f.eks. sammen med stegt pighvar, hollandaise-sauce og nye kartofler eller til kalv med bérnaise.
Drik den nu eller inden for ca. 10 år fra høståret.