Gerd Stepp laver tysk pinot noir i moderne stil, med masser af fylde og mørkerød frugt - og Pinot Noir vom Buntsandstein er ingen undtagelse. Enkeltmarksvinen er fra en mark med sandsten som leverer en saftig og koncentreret Pinot Noir. Vinen lagrer i 18 måneder på fad - lidt over halvdelen på nye fade. Her er beviset på, at tyskerne sagtens kan lave velsmagende, moderne pinot noir med masser af dybde. I Pinot Noir Vom Buntsandstein er duften domineret af mørkerøde bær og lidt krydderier, og i munden er vinen ret fyldig. Her er masser af smag af mørke kirsebær ogmodne jordbær, kombineret med lidt lakrids og en god veltilpasset frugtsyre. En velbalanceret vin, som kombinerer friskhed og fylde. Server ved 16°C i store rødvinsglas til elegante retter med fuglevildt - fx til fasan eller vagtel, gerne med tilbehør med svampe.
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.