Johann Topf, Pinot Noir Stangl 'HP' 2018

479.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Johann Topf, Pinot Noir Stangl 'HP' 2018

Johann Topf, Pinot Noir Stangl 'HP' 2018

Krop Medium
Tannin Lav
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Om produktet

Pinot Noir er bedst, når stilen er kølig og elegant; og Stangl leverer lige nøjagtigt det. Her er det Pinot med hele pakken af delikat, rød frugt med fin struktur og masser af friskhed - pakket ind i lidt krydret fad. Stangl-marken ligger lavt og sydvestvendt, og får knap så meget sol som de omkringliggende marker - og efterårstågen dækker fra morgenen en del af marken. En tredjedel af druerne bliver plukket tidligt til Sekt, så de resterende druer får lov at hænge til perfekt modenhed i begyndelse af oktober. Med 14 dages maceration og 24 måneder på nye barriques er der både saft, frugt og power nok, til at vinen er en perfekt ledsager til efterårsretter med vildt og gode faste oste. Server ved 14-16°C i bourgogneglas. Drik til dyreryg med grillet rosenkål "

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Lav
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Niederösterreich
Underområde:
Kamptal
Årgang:
2018
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
12,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Fed fisk
Lyst kød
Mørkt kød

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.