Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées 2021

999.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées 2021

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées 2021

Vores vurdering

En fortryllende hvidvin fra Bourgogne. Elegant og balanceret, med subtile noter af hvide blomster, citrusfrugter og saftige æbler. En vin af raffinement, der perfekt supplerer et måltid med skaldyr eller lyst kød. Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées er det ultimative udtryk for kvalitet og finesse fra en af Frankrigs mest prestigefyldte vinregioner.

Om produktet

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées er en fornem hvidvin fra den anerkendte Bourgogne-region i Frankrig. Vinen er skabt af det respekterede vinhus Hubert Bouzereau Gruere et Filles, der har en lang arv inden for vinproduktion. Denne Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées er et resultat af omhyggeligt udvalgte Chardonnay-druer, der er dyrket i de unikke terroirforhold i området. Vinmarken Les Chaumées er kendt for sine karakteristiske jordbundsforhold, der tilfører vinen kompleksitet og finesse.

Smagsoplevelsen af Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées er en sand fornøjelse for ganen. Den præsenterer en sublim balance mellem friskhed og fylde, med delikate noter af hvide blomster, citrusfrugter og modne tropiske frugter. På ganen fremhæver vinen sig med nuancer af saftige æbler, saftige pærer og en forfinet mineralitet, der giver dybde og kompleksitet. Den lange og behagelige eftersmag efterlader en følelse af elegance og raffinement.

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Chassagne Montrachet 1. Cru Les Chaumées er ideel til at blive nydt ved moderat kølig temperatur. Den harmonerer smukt med skaldyr, fiskeretter, lyst kød og cremede oste. Denne fortryllende hvidvin kan nydes nu, men den besidder også et betydeligt modningspotentiale, hvilket betyder, at den vil udvikle sig yderligere og opnå større kompleksitet over flere år.

Serveringsforslag

Fed fisk
Fjerkræ
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).