4.0
af 2 anmeldelser

Gerard Raphet, Gevrey Chambertin 2018

Spar 29% Udløber: 12/22/2024
499.00 kr.
Før 699.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Gerard Raphet, Gevrey Chambertin 2018

4.0
af 2 anmeldelser

Gerard Raphet, Gevrey Chambertin 2018

Om produktet

Gerard Raphet Gevrey-Chambertin er delikat rubinrød, og overrasker dine forventninger til en lys og delikatet udseende vin: det er maskulin power og intensitet som brager op ad glasset. Denne kontrast forfører og drager alle, hvis hjerte banker for Bourgogne. Netop denne forførelse er dét der kendetegner Raphes vine. 

Noter af jordbær, kirsebær, nelliker, kanel og skov strømmer op ad glasset. Teksturen er på en og samme tid struktureret og silkeblød med en forførende spænding mellem intensitet og kompleksitet. 

Gerard Raphet er 4. generation vinmager i familien og allerede nu deltager datteren, Marion, i alt arbejdet: fra mark til kælder, fra høst til færdig vin. Raphet familien har aldrig gået på “vin-skole” eller er blevet uddannet ønologer. Nej, deres evne til at skabe autentiske bourgogne mesterværker er gået i arv fra far til søn og nu fra far til datter! Deres know-how er opbygget gennem generationer, der er ingen filosofi, ingen moderne tiltag - deres rytme i arbejdet er den sammen, som den var, da det hele startede, deres rytme er essensen af deres succes! De er ét med deres vine!

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser
Lys og lækker vin med noter af kirsebær, kanel og nelliker. Åbner sig fint i glasset, men bør gemmes bagerst i kælderen og nydes om mange år.
Thomas J.
8/25/2021

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.