Domaine Gauffroy Marc & Fils, Pommard 1er Cru Les Petits Epenots 2017

849.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Pommard 1er Cru Les Petits Epenots 2017

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Pommard 1er Cru Les Petits Epenots 2017

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Fad
Animalsk

Om produktet

I Pommard laver man udelukkende rødvin, på trods af kommunen ligger Cote de Beaune der generelt er kendt for sine hvidvine. 

Pommard er kendt for sine maskuline vine med et højt indhold af garvesyre og betegnes som det maskuline modstykke til nabokommunen Volnay. Denne Premier Cru fra Gauffroy er ingen undtagelsen. 

En stor bouquet domineret af røde og mørke bær samt vildt-kød. Smagen er i sin ungdom domineret af tanniner der samtidig gør at vinen er særdeles lagringsværdi. Bliver blødere og meget behagelig med alderen. 

Kan serveres til diverse kødretter, evt et godt stykke oksekød eller vildt

Smagsnoter

Rød frugt
Fad
Animalsk

Fakta

Tannin:
Medium
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Côte de Beaune
Årgang:
2017
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
12,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C
Serveres til:
Fjerkræ på grillen
Fuglevildt

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fjerkræ på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt
Fuglevildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.