Domaine Gauffroy Marc & Fils, Meursault 1. Cru Blagny 2022

Spar 25% Udløber: 11/24/2024
1,199.00 kr.
Før 1,599.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Meursault 1. Cru Blagny 2022

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Meursault 1. Cru Blagny 2022

Vores vurdering

Domaine Gauffroy Marc & Fils' Meursault 1. Cru Blagny: En fornem hvidvin fra Bourgogne med en sublim smagsprofil af hvide blomster, citrusfrugter og ristede nødder. Perfekt til rige gastronomiske oplevelser, denne vin udtrykker elegance og finesse fra den prestigefyldte Meursault-region.

Om produktet

Domaine Gauffroy Marc & Fils' Meursault 1. Cru Blagny er en fornem hvidvin, fra de bakkede vinmarker i den prestigefyldte Meursault-region i Bourgogne, Frankrig. Dette vinhus, ledet af familien Gauffroy, har en lang historie og er dybt forankret i traditionerne for at producere kvalitetsvine. Vinmarken Blagny, der ligger i hjertet af Meursault-appellationen, er kendt for sit unikke terroir og de enestående forhold, der giver druerne deres karakteristiske kompleksitet.

Smagen af Domaine Gauffroy Marc & Fils' Meursault 1. Cru Blagny er sublim og raffineret med en imponerende dybde og nuancerigdom. Noter af hvide blomster, citrusfrugter og ristede nødder dominerer smagsprofilen, mens der også kan anes antydninger af mineraler og smør. Denne hvidvin har en fyldig krop, en cremet tekstur og en forfriskende syre, der balancerer perfekt og giver en elegant afslutning.

For at nyde Domaine Gauffroy Marc & Fils' Meursault 1. Cru Blagny i sin fulde glans, anbefales det at servere den ved en temperatur mellem 10-12 grader Celsius i store, åbne hvidvinsglas. Denne vin er ideel som ledsager til rige retter såsom fisk og skaldyr, kylling i flødesauce eller pasta med cremet sauce. Ved at lade denne vin åbne sig vil du opdage dens fulde kompleksitet og elegance.

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).