Om produktet
En rødvin hvor winemaker Rebecca Valls med millimeter præcision har tilføjet supplerende druesorter, som en Michelin kok tilsmager sin mad. For gør 1% Zinfandel virkelig så stor en forskel for det færdige produkt? Hvis man spørger Simi Winery, så er det altafgørende!
Druesammensætningen er så omfattende, at vores druesortfunktion her på varekortet, slet ikke havde plads til det hele. Så derfor får du den her i sin fulde længde: 81% Cabernet Sauvignon, 8% Merlot, 3% Malbec, 3% Petite Sirah, 2% Petit Verdot, 2% Carignane, 1% Zinfadel og 1% af det som Simi Winery selv kalder ›andre druesorter›, men vi fristes til at kalde det ›den hemmelige ingrediens›.
Målet med de mange supplerende druesorter er at skrue op for alt det, som deres Cabernet Sauvignon vin allerede besidder: Frugt, krydderier og power. Og vi skal da lige love for, at det er lykkedes.