Om produktet
En helt klar og saftig Cabernet Sauvignon fra Californien. Tydelige noter af solbær, blomme og lidt animalske toner. Fadet melder sin ankomst i smagen med lidt vanilje, som ligger under den flotte modne frugtkarakter. Herlig stor moden frugt i den fyldige smag. En fremragende ledsager til kraftige kødretter, eller noget så enkelt som en bøf fra grillen.
Paso Robles er en region der byder på perfekte forhold for en tykskindet drue som Cabernet Sauvignon, især når den står i disse grusede jordbunde. Kombinationen af varme dage, kølige nætter og denne jordbund, giver druer med god naturlig syre og bløde modne tanniner. Under gæringen bliver mosten pumpet over toppen dagligt, for at udtrække ekstrakt og farve. Vinen er tilsat en anelse Petit Verdot, Syrah og Zinfandel for at blive lidt mere krydret i eftersmagen. Efter den endelige blanding bliver vinen lagret i en kombination af fransk og amerikansk egetræ i 16 måneder inden aftapning.
Saftig, intens og frugtdrevet cabernet sauvignon-baseret vin fra regionen Paso Robles i Californien. En vin der med sin tanninstruktur, let urtede præg og modne frugtprofil, passer perfekt til smagsintense oksekødudskæringer såsom flanksteak eller "boeuf onglet" - gerne ledsaget af en klassisk salviesmør og grillede nye kartofler.