Pascal Prunier-Bonheurs basis Chardonnay kommer fra en enkelt mark i hjembyen Auxey-Duresses. Det er enkel og livlig hvid Bourgogne som alligevel har noget dybde i både smag og duft.
Nogle gange får man mere end man betaler for - det er sjældent i Bourgogne, men vi synes alligevel at Pascals Bourgogne Blanc er meget vin for pengene - du får alt det der kendetegner solid Chardonnay - æbler, mandler og lidt vanilje i duften, struktur og friskhed i munden og en dejlig let fornemmelse. Sådan skal det gøres.
Server ved 8-10°C i store hvidvinsglas. Drik til enkle frokostretter eller stegt kylling.
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.