Her er Pascal på hjemmebane - vinhuset har hjemme i landsbyen Auxey-Duresses som ligger som nærmeste nabo til legendariske Meursault. Vinen er af druer udvalgt fra de ældste stokke fra Pascals forskellige marker i byen. Det er elegant og generøs Chardonnay med en indbydende gylden tone i glasset.
Server ved 8-10°C i store hvidvinsglas. Drik til en salat med kylling og porcheret æg.
Det er de dybe modne toner der dominerer duften - modne æbler og vanilje - men du får en levende vin som ikke er uden spændstighed og syre som balancerer vinen flot. Det er vaskeægte Bourgogne-nydelse og det er vin, som er svær ikke at holde af.
10-20 % af vinen kommer på nye fade, resten brugte. Lagrer cirka 12 måneder på fad.
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.