Om produktet
Alkoholfri, økologisk hvidvin fra Alsace produceret på Riesling, Pinot Blanc og Auxerrois. Tre druesorter, der skaber toner af citrus, søde frugter, honning og krydderier. Der er et forfriskende bid i vinen, som gør vinen særlig god sammen med mad. Vinen kunne eksempelvis ledsager fed fisk, lyst kød, sushi eller asiatiske retter fra det thailandske eller vietnamesiske køkken.
De håndplukkede druer kommer fra Alsace-regionen i Frankrig, der med sit unikke terroir, giver vinen god mineralitet og karakter. Vinen er lagret i op til 12 måneder, før den blev produceret til alkoholfri. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer.
Det er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, ”alkohol-befrielse” og aftapning på flaske.
*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen*