Om produktet
Druerne til Chauvenets Gevrey Chambertin høstes manuelt, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes og lades derefter gære i ca. 18 dage med 2 punch-downs og 2 pump-overs om dagen og modnes derefter i ca. 18 måneder.
Farve: Dyb farve med rubinreflektioner.
Næse: Intens på næsen og fremkalder solbær og andre små røde eller sorte frugter, dyre-noter af moskus og pels og ofte lakrids, når vinen er modnet.
Gane: Denne vin imponerer med sin faste struktur, fløjlsagtige tanniner og delikat konsistens. Den har alle kendetegnene ved en stor Bourgogne: fyldig, magtfuld, rig og kødfuld.
Serveres fra 15 til 16 ° C.
Dens fløjlsagtige tanniner gør den til en interessant vin til vildt, hvad enten det er med pels eller fjer, især når vinen er mere udviklet. Den går også vidunderligt med ribbøf og braiseret lam. Med hensyn til oste passer den godt med alle stærke oste lavet af komælk.