Om produktet
Millet-familien er beliggende i Bué i Sancerre-regionen i Loire-dalen og har lavet vin i over fem generationer. Steve Millet besidder 24 hektar, hvoraf 19 hekter er i Sancerre og fem hektar er i Menetou-Salon. Vinmarkerne dyrkes bæredygtigt med respekt for miljøet og biodiversiteten, og i 2020 blev Domaine Gérard Millet HVE3-certificeret. Jordbunden i Sancere er kalkholdig, som giver god dræning til vinstokkene. Fermenteringen foregår i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke. Vinen bliver herefter lagret på bærmen uden malolaktisk gæring, for at bevare den friske, mineralske stil i den endelige vin.
Let strågul i glasset med lysegrønne nuancer. Duften er aromatisk med noter af citrus, flint, hvide blomster og stenfrugt. Smagen er frisk og delikat med noter af hvide blomster, grapefrugt, flint, hvid fersken og grønne mandler. Eftersmagen er lang med flot syre og en sprød, mineralsk finish. En perfekt vin som aperitif, på terrassen eller til lette retter med fisk, skaldyr, grøntsager, pasta mm.