Domaine de la Pousse d'Or, Volnay Clos d'Audignac 1er Cru 2017

849.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine de la Pousse d'Or, Volnay Clos d'Audignac 1er Cru 2017

Domaine de la Pousse d'Or, Volnay Clos d'Audignac 1er Cru 2017

Vores vurdering

Domaine de la Pousse d'Or, Volnay Clos d'Audignac 1er Cru er en sublim repræsentation af Volnays finesse og elegance. Med sin dybe karakter, komplekse smagsprofil og imponerende struktur er den en vinoplevelse, der vil glæde selv de mest krævende af vinkendere.

Om produktet

Domaine de la Pousse d'Or, Volnay Clos d'Audignac 1er Cru er et prestigefyldt udtryk for den unikke karakter og terroir i Bourgognes Volnay-appellation. Domainet, grundlagt i 1954, har etableret sig som en af områdets førende producenter og er kendt for at frembringe vine af enestående kvalitet og finesse. Denne særlige Premier Cru kommer fra marken Clos d'Audignac og er et sandt udtryk for Volnays elegance og kompleksitet.

I glasset præsenterer Volnay Clos d'Audignac 1er Cru sig med en dyb rubinrød farve og en fortryllende bouquet af røde bær, violer og delikate krydderier. Smagen er fyldig og velstruktureret med bløde tanniner og en imponerende koncentration af røde frugter, skovbund og en subtil mineralsk tone. Denne vin udtrykker på smukkeste vis Clos d'Audignacs unikke terroir og Domaine de la Pousse d'Ors håndværksmæssige ekspertise.

Volnay Clos d'Audignac 1er Cru er en ideel ledsager til fine kødretter som lam, and eller kalv, hvor dens komplekse smagsprofil og silkebløde struktur komplementerer retternes dybde og intensitet. Den kan også nydes alene eller sammen med modne oste for en fortryllende gastronomisk oplevelse. Server ved en temperatur på ca. 16-18°C for at fremhæve alle vinens nuancer.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Fuglevildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.