Om produktet
En frisk og spillevende, frugtdreven karakteristisk "Cool Climate" Sauvignon Blanc med sprødhed, finesse og mellemfyldig længde med et herligt og lige tilpas mix af citron, lime og grapefrugt. Utrolig imødekommende og let at drikke med mange serveringsmuligheder - alt fra et glas i utide eller til apéritif, rejer, kammuslinger og hvid fisk, eller til spicy asiatiske retter.
Omend vinen passer rigtig godt til fisk, har navnet ikke noget med fisk at gøre. En "fishplate" er en plade, der samler klaser af druer på høstmaskinen, og de går ofte i stykker, under det hårde arbejde på de stejle, vindomsuste vinmarker.
Druerner kommer fra det "cool climate" Adelaide Hills. Små portioner af druer presses blidt, køles ned og bliver derefter ført til kurvepresse af stål. Det er vigtigt for vinens frugtige karakter, at druerne presses blidt tidligt i fasen. For at give vinen mere kompleksitet og dybde, lader Chester en lille portion af vinen gære i fransk eg i to-tre uger.