Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2023

Spar 29%
Ved 6 stk. 99.00 kr.
Ved 1 stk. 139.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2023

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2023

Om produktet

Sangioveses friske røde frugt og en portion mørk intensitet fra Cabernet Sauvignon giver tilsammen fuld valuta for pengene i Castello Vicchiomaggios Ripa delle Mandorle. Vinen er bemærkelsesværdig letdrikkelig og har en friskhed og lethed som gør den til en fornøjelse at drikke, hvor tanninerne er tilbageholdte, mens de rene frugtaromaer dominerer.

Vinen får 6 måneders fadlagring som giver et underspillet, krydret præg som klæder vinens friske profil. Duften er domineret af kirsebær og ribs med et strejf af mynte - og afslutningen har et mørkt præg med et lag af balsamico. Du får her et suverænt glas til en pizza med spicy salami eller Spaghetti all’amatriciana. 

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost
Pasta & Pizza
Svinekød
Tapas

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.