Lige i hjertet af Chianti Classico - kun en lille gåtur fra Greve in Chianti - ligger Castello Vicchiomaggio. Her lever John og Paola Matta det stille liv - sådan næsten da. For Paola passer familiens agriturismo, og John laver vin. Faktisk så godt at han af IWSC (International Wine and Spirit Competition) er blevet kåret som Italian winemaker of the year hele 4 gange - som den eneste nogensinde.
Castello Vicchiomaggio kan dateres tilbage til 1400-tallet - og der har altid været dyrket vin på gården. John og hans team dyrker 34 hektarer med vin og 10 hektarer med oliven. Resten af jorden er udlagt til skov og park. På de 34 hektarer bliver der primært dyrket Sangiovese - men også Canaiolo, Colorino, Merlot og Cabernet Sauvignon har fundet vej til vingården. Høsten foregår med håndkraft - og der selekteres kraftigt for kun af få de bedste druer i pressen.
I kælderen er der fransk eg - alt fra barrique til botte - og de bruges flittigt til at forædle vinene.
Johns stil er til den lyse, mediumfyldige side. Der er respekt for traditionerne, men moderne teknikker er ikke et fyord.