Calera, De Villiers Pinot Noir 2018

599.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Calera, De Villiers Pinot Noir 2018

Calera, De Villiers Pinot Noir 2018

Om produktet

De Villiers er måske Caleras mest amerikanske Pinot Noir. Her er der masser af brusende mørk frugt der møder næsen, når du svinger glasset, som indrammes flot af krydderier og et elegant fadpræg.

Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til stegt andebryst.

Der er noget rygrad i De Villiers Pinot - ret markante tanniner er med til at ramme den elegante smag af bær, krydderier og den næsten cigarkasseagtige duft ind. Man smager at 2016 er den første høst, efter en del års tørke, hvor vinstokken har fået rigeligt med vinterregn, som sammen med en næsten perfekt sommer giver modne og flotte vine.

17 måneders fadlagring på fransk eg, 30% nye fade, 20% andenårs og resten neutrale.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fuglevildt

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.