4.0
af 3 anmeldelser

Antinori, Villa Antinori Rosso Toscana IGT 2016

169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 3 anmeldelser

Antinori, Villa Antinori Rosso Toscana IGT 2016

4.0
af 3 anmeldelser

Antinori, Villa Antinori Rosso Toscana IGT 2016

Om produktet

Villa Antinori er blandt husets signaturvine fremstillet første gang som Chianti Classico i 1928. I 2001 ændrede Piero Antinori vinens status til IGT for at kunne højne kvaliteten med druer som Cabernet, Merlot og Syrah, alle høstet på Antinori familiens ejendomme. Hver druesort vinificeres for sig, for at optimere ekstraheringen af frugt og tanniner, druesort for druesort. Den unge vin lagres 12 måneder på fade af fransk, ungarsk og amerikansk eg. Efter aftapningen lagrer Villa Antinori yderligere 8 måneder inden den frigives til salg.

Villa Antinori byder på en intens og kompleks duft med noter af modne blommer, krydderier og tørret frugt. Smagen er koncentreret, smidig, og fløjlsagtig og munder ud i en utroligt appetitlig finish. Villa Antinori er superb til vildt, lam, fyldige antipasti eller kalv.

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 3 anmeldelser
Rigtig fin vin til prisen
Martin B.
11/10/2020
Super god hverdagsvin. Nem at drikke og rammer bredt.
Simon Stjerne Hansen -.
10/26/2020

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.