Pierre Amadieu, Châteauneuf-du-Pape, La Paillousse Rouge 2021

425.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Pierre Amadieu, Châteauneuf-du-Pape, La Paillousse Rouge 2021

Pierre Amadieu, Châteauneuf-du-Pape, La Paillousse Rouge 2021

Om produktet

En fyldig Châteauneuf du Pape på et blend af 80% Grenache og 20% Syrah. Farven er dyb purpur med delikate røde frugter og figenaroma i næsen. Smagen er fløjlsblød med aroma af sorte frugter, lakrids og garrigue. En Châteauneuf-du-Pape, der vil appellere til mange.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Simreretter

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.