Om produktet
Bag Pencarrow står Palliser Estate fra Martinboroughs bløde bakker på nordøens sydøstlige spids. Det fører bl.a. til denne charmerende Sauvignon Blanc gæret på ståltanke med en kort efterfølgende lagring på gærresterne inden frigivelsen i løbet af deres forår, altså vores efterår, 2017.
Aromaen er på mange måder klassisk for New Zealand men også med et mere grønligt og urtet præg som ofte fundet i Loire. Således leverer noter af hyldeblomst, guava og passionsfrugt en delikat og moden sødmefuldhed på den ene side - fornemt suppleret af grønnere noter af lime, stikkelsbær og græs på den anden.
Smagen er fyldig og rund for Sauvignon Blanc og holdes oppe af en vigtig livlig og velafstemt frugtsyre, og eftersmagen sprudler af saft og energi.
Vi anbefaler servering 4-5 år fra høst ved 8-10 grader. Det kan ske selskab med nærmest alt godt fra havet, ikke mindst skaldyr ledsaget af sprøde salater. Prøv også til lyst kød med lette saucer eller til ikke alt for spicy fortolkninger af ægte mexicanske tacos med masser af koriander og lime-saft.