4.0
af 1 anmeldelser

Mocali, Brunello di Montalcino 2018

349.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Mocali, Brunello di Montalcino 2018

4.0
af 1 anmeldelser

Mocali, Brunello di Montalcino 2018

Om produktet

Mocalis Brunello di Montalcino er et smukt eksempel på en klassisk elegant og finessefuld Brunello. Tidligere brugte man små fade, men er i nyere tid gået over til store fade for, at undgå en overbarriquering af vinene. Det resulterer i en meget flot, floral karakter der byder på mindelser om rosenblade, kirsebær og skovbund.



Det er afgjort en moderne fortolkning af Brunello, men stadig med den klassiske profil, der gør vinen så populær. Balancen er flot afstemt mellem syre, frugt og tannin. Som udgangspunkt er syren og tanninen altid høj i Brunello, men her er det smukt forenet med den elegante frugt. Det er en udpræget madvin, som nyder selskab af de fineste retter.

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.