Domaine Charles Baur, Pinot Noir 2022

199.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Charles Baur, Pinot Noir 2022

category label Øko

Domaine Charles Baur, Pinot Noir 2022

Krop Let
Tannin Lav
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier

Vores vurdering

Let, levende og elegant Alsace Pinot Noir, hvor lyse, røde bær dominerer med et lag af mørke kirsebær og krydderier. Blød og elegant rødvin, hvor diskrete tanniner og frisk syre går op i en højere enhed.

Om produktet

Baurs Pinot Noir modner 9 måneder på store, brugte fade efter vinificeringen. Det bibringer et hint af krydderi og finesse til vinen, som står flot med en levende rød farve og elegante aromaer af frugt og lidt svampe. De økologsik dyrkede druer får masser af varme her i Alsace og den modne frugt dominerer flot vinen, som stadig har masser af friskhed.

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier

Fakta

Tannin:
Lav
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Let
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2022
Dyrkning:
Økologisk
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Fuglevildt

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.