Chateau Cos D'Estournel 2. Cru Classé 2015

1,999.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chateau Cos D'Estournel 2. Cru Classé 2015

Chateau Cos D'Estournel 2. Cru Classé 2015

Vores vurdering

Chateau Cos D'Estournel fra Saint Estephe behøver ikke den store introduktion. Slottet og vinen herfra er en af de største i hele Bordeaux regionen og i de bedste årgang hamler den op med de allerstørste i 1855 cru. klassifikationen. Chateau Cos D'Estournel har siden år 2000 investeret massivt i at forbedre alle processerne på slottet, hvilket har bragt dem helt til tops. En af de absolut bedste vine der produceres i Medoc

"This wine will need a good 5-7 years in bottle before it begins to blossom and should go on for at least another 40 years. I expect this wine to be a blockbuster of a head-turner when I come back and taste it at 10 years of age!" 98+ Robert Parker. Drinking Window : 2025 - 2065.

Om produktet

Chateau Cos D'Estournel fra Saint Estephe behøver ikke den store introduktion. Slottet og vinen herfra er en af de største i hele Bordeaux regionen og i de bedste årgang hamler den op med de allerstørste i 1855 cru. klassifikationen. Chateau Cos D'Estournel har siden år 2000 investeret massivt i at forbedre alle processerne på slottet, hvilket har bragt dem helt til tops. En af de absolut bedste vine der produceres i Medoc

"This wine will need a good 5-7 years in bottle before it begins to blossom and should go on for at least another 40 years. I expect this wine to be a blockbuster of a head-turner when I come back and taste it at 10 years of age!" 98+ Robert Parker. Drinking Window : 2025 - 2065.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt
Fuglevildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.