Om produktet
Brigaldaras Amarone Cavolo fremstilles af særligt selekterede og perfekte druer fra marker uden for Classico-zonen. Druerne tørres under kontrollerede forhold i ca. 120 dage på et åbent, velventileret loftsrum, kaldet et fruttaio.
Som det er tilfældet med Amarone Classico herfra udmærker den sig ved at være fremstillet af en for området usædvanlig høj andel af den selvstændige sort Corvinone, der dog har stærke mindelser om den klassiske Corvina Veronese. Det er en karakterfuld, smagsfyldig og kvalitetspræget Amarone, der i udtryk er tæt på storebroderen i porteføljen.
Stefanos håndelag giver en ekspressiv og typerigtig næse med en kombination af apassimentokarakter og så disse vidunderlige variationer af kirsebærfrugt og herbale noter. I munden er denne prisrimelige Amarone både saftig og harmonisk og måske en anelse lettere end Amarone Classico, omend uden at give køb på de eftertragtede dyder for vintypen