Azelia, Barolo Riserva Bricco Voghera 2013

1,999.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Azelia, Barolo Riserva Bricco Voghera 2013

Azelia, Barolo Riserva Bricco Voghera 2013

Vores vurdering

Topvinen fra Azelia: Barolo Riserva Bricco Voghera

Bliver kun produceret i fremragende årgange. Først efter at have hvilet i kælderen i 10 år. På Riserva Bricco Voghera vinmarken producerer mere end 95 år gamle vinstokke unikke druer.

Om produktet

Barolo Riserva Bricco Voghera har en utrolig koncentration. Tørrede blomster, tørrede frugter, stor friskhed og aromatisk intensitet. Sorte kirsebær, svesker, brombær med roser, violet og mørk chokolade. Runde tanniner, generøse, med endeløs længde.

Lagring i træ i 5 år og yderligere 5 år på flasken inden frigivelse. Elegance, charme og kraft. Hver Riserva er en Riserva, der skal huskes.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt
Fuglevildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.