5.0
af 1 anmeldelser

Azelia, Barolo 2018

389.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Azelia, Barolo 2018

5.0
af 1 anmeldelser

Azelia, Barolo 2018

Om produktet

Azelia's standard Barolo har en upåklagelig balance. En blanding af 7 forskellige enkelte vinmarker. Castiglione Falletto og Serralunga d'Alba matcher her hinanden på en super måde

Aroma og finesse med kraft og krop på samme tid. Sød næse med antydninger af kirsebær, solbær og lakrids. Frugtfulde tanniner. En sammenslutning af fremragende karakterer. Lagret i to år i store fade.

En del af Riserva Bricco Voghera-druerne giver altid sit fremragende bidrag.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser
Skal du have en Barolo som du altid kan stole på, så,tag en Azelia 2018. Rig på lidt tanniner og kraft. Jeg nød den uden mad, men den går rigtig godt sammen med simreretter og et godt stykke kød.
Michael H.
12/2/2022

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.