Om produktet
En minimal tilsætning af SO2 er nøglen til processen bag denne vin, der er lavet på 100% økologisk dyrket Cabernet Franc fra Terres Rouges-markens vestvendte skråninger i St.-Cyr-en-Bourg i Saumur. I vinhuset er alle druerne blevet afstilket før gæring på det naturlige gær i hhv. stål- og cementtanke. Den nænsomme maceration på 10 dage er her fulgt op af yderligere 6 måneders lagring på de samme tanke før aftapning og frigivelse.
Trods den naturdrevne stil er der intet staldet naturvinspræg over vinens super rendyrkede og fokuserede aroma af skovbær, grønne urter og tomatstilk strøet med nyflækkede flintesten. Smagen er lidt bredere og rundere end i søstervinen Mazurique men med den samme smukke balance mellem tannin, syre og de helt rene frugtdrevne elementer, også i den mellemlange og saftige eftersmag, der giver en omgående lyst til den næste tår.
Les Terres Rouges er en flot og seriøs vin, der med sit rene, friske og charmerende udtryk er et fremragende bud på et glas rødvin for rødvinens skyld eller som ledsager til fjerkræ, svinekam eller kalveculotte med pebersauce og ratatouille på siden.
Vi anbefaler servering ved 13-15 grader og at nyde vinen op til 5-6 år fra høståret