4.0
af 1 anmeldelser

Zenato, Alanera - Rosso Veronese, Veneto 2020

155.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Zenato, Alanera - Rosso Veronese, Veneto 2020

4.0
af 1 anmeldelser

Zenato, Alanera - Rosso Veronese, Veneto 2020

Vores vurdering

Zenato Alanera Rosso Veronese 2018 er en fyldig og velafbalanceret rødvin fra Veneto, med rige noter af mørke bær, tørrede frugter og krydderier – perfekt til kødretter og modne oste.

Om produktet

Zenato Alanera Rosso Veronese 2018 er en elegant rødvin fra Veneto-regionen i Italien, produceret af det anerkendte vinhus Zenato. Denne vin er lavet på en blanding af lokale druesorter som Corvina, Rondinella og Corvinone, som efterfølgende er tørret delvist i appassimento-stil, hvilket giver vinen en intens og kompleks karakter. Alanera byder på dybe aromaer af mørke bær, tørrede kirsebær og figner, suppleret med krydrede noter af peber og et strejf af vanilje fra fadlagringen. På ganen er vinen fyldig og silkeblød, med velintegrerede tanniner og en lang, harmonisk finish. Zenato Alanera 2018 er en alsidig vin, der passer godt til alt fra grillet kød og pasta med rige saucer til modne oste, og den er ideel både til festlige lejligheder og hverdagsforkælelse.

Serveringsforslag

Lyst kød
Kraftig ost
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.