Om produktet
Denne udgivelse er en permanent tilføjelse til Cù Bòcans produktlinje, og vil blive udgivet i separate batches. Hver batch lagres på nye fade fra hele Caribien, og dermed er der smagsforskelle fra batch til batch.
Batch #1 blev destilleret d. 10. december 2010, og har fået finish på en blanding af romfade fra Guyana og Barbados. Begge øer anvender sukkermelasse til deres romproduktion.
Barbados anses af mange for at være det sted hvor rommen har sit ophav, og Barbados-rom er karakteristisk i det at den bliver lavet på en blanding af rom destilleret på pot stills og rom destilleret på coffey stills. Disse romfade giver den let røgede Cù Bòcan whisky et aspekt af modne tropefrugter og dejlige maritime smagsnoter.
Guyana rom er derimod kendt for at være ganske fyldig og kraftig i smagen, og fadene fra dette land afgiver dybde og varmt krydderi.
Tomatin Cù Bòcan Caribbean Rum Cask 12 Year Old er tappet ved 46% alkohol.