Om produktet
Har man fulgt lidt med I den spanske vinscene de senere år, så kræver Raul Perez ikke den store introduktion. The Wine Wizard fra det nordlige Spanien som alle vil lege med.
Raul laver vin flere steder, men Bierzo er hans hjem, her laver han Ultreia vinene der følger en Burgundisk tilgang med et par village vine og så forskellige enkeltmarker i små mængder.
Alt arbejde I markerne foregår økologisk, kun det vilde gær har sin gang i kælderen og vinene hverken klares eller filtreres ved aftapning.
Valtuille de Abajo, Vinstokkenes alder: 1900-1940, Hektar: 5, Jord: ler, Druesorter: For det meste Mencía med Bastardo (Trousseau), Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet)
Vinifikation: 80% Whole Cluster i store egetræsfade. Maceration på mellem to og fem måneder. Lagring: 225L, 500L, foudre og cement. Ingen klaring eller filtrering. Økologisk praksis uden certificering.