Raul Perez, La Vizcaina, La del Vivo 2019

309.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Raul Perez, La Vizcaina, La del Vivo 2019

Raul Perez, La Vizcaina, La del Vivo 2019

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ

Om produktet

Fra: Valtuille de Abajo, Vinmarker: La Poulosa og Las Villegas, Vinstokkenes alder: 1940 (La Poulosa) og 1925 (Las Villegas) Hektar: 1,5 (samlet) Højde: 500-550 meter OHO Jordbund: Ler (La Poulosa) og Sand (Las Villegas) Beplantningstæthed: 4200 vinstokke / hektar (La Poulosa) og 4000 vinstokke / hektar (Las Villegas) Druesorter: Godello og Doña Blanca

Vinifikation:  Ca. 80% af druerne presses, hældes fra og fermenteres herefter i franske fade på 500 og 700 liter. Denne vin forbliver i fadene i et år. De resterende 20% af druerne gærer med skind i leramforaer, hvor vinen derefter forbliver i et år. De to dele blandes herefter, og vinen aftappes uden klaring eller filtrering.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.