Om produktet
Black Rock er et blend af druer fra gamle Syrah, Cinsault, Carignan, Grenache og Mourvèdre vinstokke. Det tørre klima, og ingen kunstvanding betyder høstudbytter så lave som 2,5 til 3,5 ton pr. acre. Druerne er bittesmå, og klaserne meget kompakte, hvilke giver vinen en fabelagtig koncentration. Druerne håndhøstes i
små 20 kilos kasser, så de når intakte frem til kældrene, hvor de håndsortes, afstilkes og gæres på den naturlige gær, efter en kort koldmaceration.
Alkoholgæringen varer ca. 8 dage, og efter en kort maceration for at sikre tannin og terroir aftrykket i vinen, blev der stukket om på fade. Nogle få nye, men primært, 1. til 4. års fade. Fadlagringen varede 15 måneder, hvorefter vinen blev tappet uden filtrering.
Sådan smager Black Rock
Med Black Rock i glasset får du en fantastisk vin med komplekse aromaer med mindelser om lavendel, lakrids, krydderurter og røde og sorte bær. Smagen er koncentreret og med en udpræget og aldeles enestående mineralsk komponent, der er så sjælden i den nye verdens vine. Server Black Rock af store glas, og nyd dens kvaliteter til oksekød, lam, vildt eller medium lagrede faste oste.