4.0
af 2 anmeldelser

Provence Wine Maker, Creation No 6, Merlot 2019

109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Provence Wine Maker, Creation No 6, Merlot 2019

4.0
af 2 anmeldelser

Provence Wine Maker, Creation No 6, Merlot 2019

Krop Medium
Tannin Lav
Syre Lav
Stil Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Vores vurdering

Création No. 6 er lavet på 100% merlot, som viser storartet frugt og er let tilgængelig i sin stil. Vinen er præget af aromaer af kirsebær, hindbær og solbær samt en snert af vanilje. Balanceret alkohol, syre og silkebløde tanniner skaber tilsammen rydraden i en ellers frugtdrevet vin. En vin som man med lethed både kan bruge til middagen og i sofaen.

Om produktet

Créationserien bestående af både hvid, rød og rosé, stammer fra vinplanter, der har rødderne plantet solidt i den provencalske jord ved foden af Mourre Negre i 400 meters højde. Her har vinplanterne de optimale muligheder, for at skabe balancerede vine, hvor både syre og sødme balancerer hinanden i harmoni med moden frugt. Hele serien byder på vine som er elegante, saftige og delikate.

Création No. 6 er lavet på 100% merlot, som viser storartet frugt og er let tilgængelig i sin stil. Vinen er præget af aromaer af kirsebær, hindbær og solbær samt en snert af vanilje. Balanceret alkohol, syre og silkebløde tanniner skaber tilsammen rydraden i en ellers frugtdrevet vin. En vin som man med lethed både kan bruge til middagen og i sofaen.

Smagsnoter

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Fakta

Tannin:
Lav
Stil:
Tør
Syre:
Lav
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2019
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.