5.0
af 1 anmeldelser

Pecchenino, Barolo Bussia 2016

649.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Pecchenino, Barolo Bussia 2016

5.0
af 1 anmeldelser

Pecchenino, Barolo Bussia 2016

Krop Medium
Tannin Høj
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier
Fad

Om produktet

Vinen har en rubinrød farve, med et let orange skær. Intens duft af roser og tjære, røde bær og lidt lakrids og krydderurter, som åbner op efter lidt tid i glasset. Fyldig i munden med meget faste tanniner, som virkelig kan mærkes. Lidt lakrids og krydderier i afslutningen. en vin i flot balance. Lagrer 36 måneder på store 'botti' - 2500 liters egefade. Det giver en vin med masser af druekarakter og ikke så meget fadpræg. Skal have masser af luft inden servering eller gemmes med en del år. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til braiserede svinekæber i kraftig rødvinssauce.

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Høj
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Årgang:
2016
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
14,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Mørkt kød

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.