Stilen er et sted mellem Chianti og Supertoscaner, hvor Cabernet og Merlot giver et mørkt twist til rødvinen, som er tætpakket og fyldig. Kombinationen er frisk frugt, tannin, syre og krydret fadpræg efterlader en markant og powerfuld vin. Her har Kristine Strunge overladt tøjlerne til Morten, som selv har bestemt retningen.
Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til en grillet ribeye med bagte tomater og urter - eller den klassisk Bistecca Fiorentina fra Toscana.
20 måneders fadlagring på små fade. 1740 flasker produceret
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.