5.0
af 1 anmeldelser

Kanonkop, Paul Sauer 2018

429.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Kanonkop, Paul Sauer 2018

5.0
af 1 anmeldelser

Kanonkop, Paul Sauer 2018

Om produktet

Paul Sauer er Kanonkops prestigevin, og 2016 er lavet på 62% Cabernet Sauvignon, 25% Cabernet Franc og 13% Merlot fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch, med vinstokke som i gennemsnittet er 28 år gamle. Undergrunden består hovedsageligt af smuldrende granit, sand, silt og en smule ler (Hutton-type). Nogle af parcellerne dyrkes som ”dry land”, andre får supplerende vandforsyninger. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers.

En varm og tør vinter og perfekt, varmt vejr i høstperioden gav optimalt modne og sunde druer. Paul Sauer 2016 har en dyb, rubinrød farve. I duften er den meget kompleks med toner af solbær, blommer og eksotiske krydderier samt nuancer af tobak og cedertræ. Smagen er som altid for Paul Sauer meget frugtrig, med karakter af både røde og mørke bær. Den har en perfekt balance mellem finesse, struktur og velour. Cabernets tørre stil, trækarakteren og tanninen smelter fint sammen med frugten, og vinen slutter med en meget charmerende, velouragtig karakter og elegance. En meget harmonisk og intens vin med et stort gemmepotentiale (20-25 år).

Til de bedste kulinariske kreationer med and, lam, vildt eller okse. Giv den god iltning inden servering!

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser
Positiv oplevelse.
Jens Kristian A.
4/13/2022

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.