4.0
af 1 anmeldelser

Duc de Vernel, Saint-Emilion Grand Cru 2018

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Duc de Vernel, Saint-Emilion Grand Cru 2018

4.0
af 1 anmeldelser

Duc de Vernel, Saint-Emilion Grand Cru 2018

Vores vurdering

Intens og kompleks Bordeaux med et klassisk udtryk af mørke bær, vanilje og tydelige krydderier fra fadlagring.

Om produktet

Lige i hjertet af Saint-Emilion, finder vi vingården Duc de Vernel - her er de mest gunstige vækstforhold for både Merlot og Cabernet Franc, som stortrives i den karakteristiske kalkstensjord. Druerne håndplukkes efter omhyggelig selection og blended sammensættes efter de gældende regler for Grand Cru vin i Bordeaux - hvilket sikrer den velkendte stil hvor koncentration og elegance er i højsædet.

Området Saint-Émilion er kendt for den kalkholdige lerjord, hvor en høj konceptration af sand og grus, giver druerne mulighed for at udvikle et helt særligt og raffineret udtryk. For at opnå Grand Cru-status, skal vine fra Saint-Émilion bestå af minimum 60% Merlot. Dette krav er med til at sikre vinene et fyldigt modspil til den friskhed, som også er et resultat af områdets terroir.  

Hos Duc de Vernel laver de kvalitetsvin, som du forventer det skal smage i Bordeaux. Her er en livlig duft af mørke bær, vanilje og klassiske fadnoter. Smagen udvikler sig fra let og elegant - med tydelige noter af hindbær, over i en mere fyldig og voluminøs vin med en relativt lang eftersmag. Du kan altså forvente en vin med masser af krop, præsente tanniner og en nuanceret frugtighed.

Helt enkelt er Duc de Vernel, Saint-Emilion Grand Cru et solidt godt glas Bordeaux til dine potente kødretter med okse, lam eller vildt. 

Serveringsforslag

Mørkt kød
Simreretter
Stegeretter

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.