5.0
af 1 anmeldelser

Chateau Rocheyron, Saint-Emillion Grand Cru 2014

Spar 18%
899.00 kr.
Før 1,095.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Chateau Rocheyron, Saint-Emillion Grand Cru 2014

5.0
af 1 anmeldelser

Chateau Rocheyron, Saint-Emillion Grand Cru 2014

Vores vurdering

Vinen åbner med stor aromatisk intensitet såvel i næsen som munden og efterhånden som den får tid til at komme sig i glasset bliver den stadig mere kompleks og nuanceret. Der er godt med modne kirsebær, solbær og skovjordbær som hygger sig i en parfume af hybenroser og i munden er den frisk, elegant og så  velafbalanceret at dette uden diskussion er den mest vellykkede af Peter ’s 3 første Rocheyron vine.

Om produktet

Druerne er 70% Merlot og 30% Cabernet Franc, der er gæret til vin i 7 cementtanke og 3 rustfri ståltanke der i størrelse er tilpasset diversiteten i jordbundsforholdene på ejendommes godt 8 ha. med vinstokke. Vinen er modnet 15 måneder på fade (bare 35% nye for at ”værne om frugten” som Peter udtrykker det) og siden tappet uden forudgående klaring eller filtrering.

Kan med fordel dekanteres i 1-2 timer inden serveringen så vinen bliver blødere og lidt mere parfumeret. 

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt
Fuglevildt

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.