Spar
100.00 kr
t.o.m
10/31/2021

Chateau Perenne Croix de Perenne 2018

125.00 kr
Før 225.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
5 anmeldelser
2
2
0
1
0
Fantastisk god rødvin med meget dybde og fylde og mange noter
Lidt skuffende i forhold til pris og læste anmeldelser. Den virkede lidt flad og ubalanceret i forhold til hvad jeg havde regnet med.
Dejlig. Men skal iltes/omhældes et par timer før den skal drikkes, ellers er den efter min mening for skarp endnu. Kan med fordel gemmes 4-5 år. Det vil den vinde ved.
Læs mere

Om produktet

Chateau Perenne blev i 1997 købt af Franskmanden Bernard Magrez som bla. ejer La tour Carnet og Chateau Pape Clement. Siden 1997 har Chateau Perenne hørt til de bedste Cru Bourgeois køb i Bordeaux. I 2016 solgte Bernard Magrez slottet til en Kinesisk investor, hvoraf salget af slottets vine sidenhen dykkede. Som en konsekvens sælges vinene nu til nogle meget favorable priser som igen gør Chateau Perenne til et af de bedste Bordeaux køb til prisen.

Kvaliten er fortsat ekstremt høj. Den store årgang 2018 fremstår dyb, mørk og opulent og vil vinde yderligere af et par års flaskelagring. 

Croix De Perenne består af hovedsaligt Merlot, med en lille del Cabernet Sauvignon, Malbec og Cabernet Franc.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter