Château Nenin Pomerol 2018

799.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Château Nenin Pomerol 2018

Château Nenin Pomerol 2018

Vores vurdering

Château Nenin 2018 er en elegant og kompleks Pomerol-vin med dybe noter af røde frugter, cedertræ og chokolade, silkebløde tanniner og en vedvarende eftersmag – ideel til både festlige middage og afslappede stunder.

Om produktet

Château Nenin 2018 kommer fra det prestigefyldte Pomerol-område i Bordeaux, kendt for sine exceptionelle Merlot-baserede vine. Château Nenin, der ejes af den anerkendte Delon-familie, har en lang historie og tradition for at producere vine af højeste kvalitet. Vingårdens terroir, der består af grus, ler og jernholdig jord, giver ideelle vækstbetingelser for Merlot- og Cabernet Franc-druerne, som er hovedkomponenterne i denne årgang. 2018 var et år med fremragende vejrforhold, hvilket resulterede i druer med optimal modenhed og koncentration.

På ganen udfolder Château Nenin 2018 en rig og kompleks smagsprofil med dominerende noter af modne røde frugter som kirsebær og blomme, ledsaget af subtile hints af solbær og blåbær. Der er også strejf af cedertræ, tobak og mørk chokolade, som tilføjer dybde og kompleksitet. Tanninerne er velstrukturerede og silkebløde, hvilket skaber en harmonisk og vedvarende eftersmag. Vinen har en flot balance mellem frugt, syre og tanniner, hvilket gør den til en elegant og kraftfuld repræsentant for Pomerol.

For at få det bedste ud af Château Nenin 2018 bør den serveres ved en temperatur på omkring 16-18 grader. Den er en fremragende ledsager til rødt kød, især oksemørbrad, lam og vildt, samt retter med trøfler og svampe. Den passer også perfekt til modne oste som Brie de Meaux og Saint-Nectaire. Denne vin kan nydes nu, men den vil også udvikle sig smukt med alderen og kan med fordel gemmes i kælderen i mange år. Uanset anledningen vil Château Nenin 2018 imponere med sin dybde, elegance og kompleksitet.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt
Fuglevildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.