Chateau Mont-Redon, Châteauneuf-du-Pape Le Plateau 2016

Spar 15%
Ved 6 stk. 845.75 kr.
Ved 1 stk. 995.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chateau Mont-Redon, Châteauneuf-du-Pape Le Plateau 2016

Chateau Mont-Redon, Châteauneuf-du-Pape Le Plateau 2016

Vores vurdering

Chateau Mont-Redon Châteauneuf-du-Pape Le Plateau 2016 er en elegant og kompleks rødvin fra et af Rhônedalens mest prestigefyldte områder. Denne årgang byder på dybe smagsnuancer af mørke bær, krydderier og silkebløde tanniner.

Om produktet

Chateau Mont-Redon Châteauneuf-du-Pape Le Plateau 2016 er en sublim repræsentation af det berømte Châteauneuf-du-Pape terroir. Vinmarkerne ligger på de højest beliggende plateauer i Mont-Redon, hvilket giver vinen dens særlige intensitet og dybde. Årgang 2016 er anerkendt for sine exceptionelle forhold, og denne vin lever op til forventningerne med en forførende aroma af modne sorte kirsebær, brombær og subtile noter af garrigue. På ganen folder vinen sig ud med komplekse lag af krydderier, lakrids og et hint af mørk chokolade, understøttet af en flot struktur og en lang, vedvarende finish. Denne vin er ideel til festlige lejligheder eller som en investering i din vinkælder, hvor den vil udvikle sig smukt over tid.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Svinekød

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.