4.5
af 2 anmeldelser

Chateau La Bonnelle, Saint-Emilion Grand Cru Magnum 2018

495.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Chateau La Bonnelle, Saint-Emilion Grand Cru Magnum 2018

4.5
af 2 anmeldelser

Chateau La Bonnelle, Saint-Emilion Grand Cru Magnum 2018

Vores vurdering

Storslået St. Emilion fra topårgang i lækker magnumflaske. Chateau La Bonnelle er klassisk St.-Emilion, hvor 80% Merlot fra gamle stokke udgør rygraden i vinen, som oser af mørk frugt og underspillet charme og storhed. 2018 har en vidunderlig kombination af friskhed og dybde, hvor den lille anden af Cabernet Franc giver et ekstra lag af energi og krydderi.

Om produktet

Historien om Chateau La Bonnelle startede i 1990, da Francois Sulzer som arbejdede på et af de lokale cooperativer i Bordeaux besluttede at forlade dette, for at lave sin egen vin og sammen med sin familie gøre sig uafhængig. Chateau La Bonnelle var født. På trods af at 1990 i vinhistorisk perspektiv ikke er nogen høj alder, har familien i godt 30 år forfinet, investeret og forbedret produktionen. Druerne til deres Saint-Emilion Grand cru hentes fra en 13 hektar stor mark beplantet med 80% Merlot samt 20% Cabernet Franc. Størstedelen af vinstokkene på marken er over 40 år gamle, en ikke uvæsenlig detalje da de gamle stokke på bedste vis udtrykker det fornemme terroir som alle bønder i Saint-Emilion stolt kultivere. Efter vinificering lagres vinen i 18 måneder på Barriques.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser
En flot dybrød farve. Lang eftersmag. Er sikker på at den kunne ligge et par år mere og udvikle sig.
Arvid L.
5/8/2024
Super Bordeaux i flot Magnum flaske :-)
Martin R.
10/4/2023

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.