Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2011

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2011

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2011

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Medium
Stil Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Om produktet

Lilla farve, aromatisk duft af sorte og røde frugter med toner af krydderi og underskov. På ganen fine tanniner, der er både elegante og silkebløde. Chateau de Pressac er helt klassisk Merlot-domineret Bordeaux, som i de bedste årgange snildt kan opbevares i mellem 15 og 30 år. 2011 er drikkemoden nu og et et flot glas vin til det klassiske franske køkken. Server ved 15-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til det klassisk køkken med rødt kød, svampe og sauce - fx en Beef Wellington.

Smagsnoter

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Stil:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2011
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Kork

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.