Duval-Leroy er det sidste champagnehus af sin størrelse, som er 100 % familieejet. Huset besidder 200 hektar vinmarker, som overvejende ligger i Côte de Blancs-regionen. Blandt andet besiddes der jord i samtlige Côte de Blancs-byer med Grand Cru-status. Desuden har man langtidskontrakter på marker og druer i Montagne de Reims og Vallée de Marne.
Ifølge overhovedet, Carol Duval-Leroy, er den uhindrede adgang til druer fra de bedste marker nøglen til husets succes. Mens andre producenter må følge markedsprisernes luner, når de opkøber druer hvert år, er Carol Duval-Leroy sikker på at hun kan arbejde med druer i netop den ønskede kvalitet og stil, år efter år.
Duval-Leroys champagner er elegante og feminine. Carol Duval-Leroy nægter at lefle for amerikanske og asiatiske forbrugere, som vil have fylde og frugtsødme - hun laver tørre, aromatiske og udtalt feminine vine, der ofte betegnes som den fremmeste eksponent for elegant champagne.